Известие

Collapse
No announcement yet.

JTD на бензин.......

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• JTD на бензин.......

..........не , не си пиян.Въпросът е че една шматка сипа на 156 JTD , 95 и сега се чудим как ще се отрази.Веднага след като сипал 6 литра 95 сипал и 20 нафта , но все пак да питам дали някой друг е правил подобна глупост и какъв е бил ефекта.
    мене ме нема, в целата схема........

Просто ще блокира двигателят.
    156 2.4jtd 170+к.с.(remap) 2001г. Sportwagon -EX
    Brera 2.4jtd 200 + к.с.

Comment

Въх бе думай. И ша роди ?

Негърче со бяла кожа заради бензинот ?
      А може и да почне да фърга кувейтски динари през ауспуха?

Ако можете точете, трудно е може би.
      Ако не - сипете колкото може повече нафта.
      И не я ръчкайте колата.
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

ако напълниш догоре да се разреди хубаво дали няма да мине номера?
        или да източиш сичко,ако вече не е погълнала!?
        Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Абе , това не е първият случай , няма и да е последният. Имало е и обратният вариант.
          Пропорцията е доста добра - оригинално гориво - спрямо "гости"
          Имаше преди няколко месеца тема по въпроса на колегата "JJJ" - е той като пише не си търка клавиатурата само !!!!
          Потърсете.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

6 л. на 63л. резервоар - никви грижи, сп. мен.
            2014: Deutschland über alles

Comment

до 1:10 бензин:нафта е се едно си сложил добавка за дюзи (то така или иначе тия добавки са си бензин)
              карай и се не бой
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

аха.......е той и човека вика "са все едно съм сипал добавка па и спря да трака като дизел.Все едно минах на бензинка баси".Както и да е.Мерси момчета.Не бях видял че и други (JJJ) са правили този номер.

Comment

6 / 20 бензин / нафта е малко Както ти казаха по-горе, сипете до горе! Търтеят е прав (ес олуейс ) - 1:10 и нямаш грижи
                  _______
                  146 JTD - ex
                  Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Пълниш до горе с нафта, покарваш малко, пак пълниш - и така. Другият вариянт - тубата пада на земята, ако миене и после чиста нафта.

Пък какво му е лошото на малко бензин - ще бега като туин спарк

Comment

Няма страшно пълни до горе с нафта и се не бой. Виж ако сипеш нафта на бензинов малииииии това е все едно да караш руснак вместо водка да пие бира. Ужас.................
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

е не ги сипвам аз иначе.............са му казах на човека да се сипе още и той ми каза , че е бил сипал още тогава 30 не 20 литра нафта.Абе мисля , че ще я бъде колата.Щом на JJJ случея е 4 бен. към 18 дизел и е оживяла ехееее...то моя случай е нищо

Comment

JJJ не е сипвал глупости в резервоара си - просто беше обяснил някои неща много подробно.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa
                            Няма страшно пълни до горе с нафта и се не бой. Виж ако сипеш нафта на бензинов малииииии това е все едно да караш руснак вместо водка да пие бира. Ужас.................
                            що бе един познат докато работеше в дизел сервиз редовно си караше бензиновия опел с смес от дизел+бензин, защото доста често му се налагаше да точи резерворите на разни хора които по грешкла са сипали бензин в дизелови коруби. И нямаше грижи. Една вечер обаче някои му източи резервоара........ сигурно е видял дявол на магаре с тия бълвочи дето му бяха в резервоара.....

а по въпроса - доливаш нафта и туй то.
                            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                              JJJ не е сипвал глупости в резервоара си - просто беше обяснил някои неща много подробно.
                              да така е.Просто не обрънах внимание , че не той е автора на въпросната тема , а е просто дал изчерпателен отговор , от който честно да си кажа не разбрах някой неща , но няма значение.

Comment

Working...
                              X